Φιλοξενία - Αποκατάσταση

Μοντέρνες εγκαταστάσεις , εξειδικευμένος, σύγχρονος εξοπλισμός  με όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού

Οι καινούριες ηλιόλουστες εγκαταστάσεις μας κατασκευάστηκαν με γνώμονα την άνεση και την αίσθηση διαβίωσης στο σπίτι

Το κτίριο μας διαθέτει άνετο πάρκινγκ , κήπο, roof garden, μεγάλους χώρους / πρόσβαση ΑΜΕΑ και εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σε απόσταση 5 λεπτών από νοσοκομείο.

Φροντίζουμε τον κάθε άνθρωπο με τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζεται.

Πριν την έναρξη της φιλοξενίας του αγαπημένου σας προσώπου, επωφεληθείτε  απο μια επαγγελματική αξιολόγηση υγείας, των συνήθειών της ζωή τους, τις ανάγκες τις υγείας τους και τις επιθυμίες τους ώστε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας να ταυτίζονται με τις προσδοκίες τους

Δυνατότητα επιλογής πακέτων για βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια φιλοξενία η αποκατάσταση

Σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας συμπεριλαμβάνονται:

 • Πρόσβαση σε αίθουσες ψυχαγωγίας, τραπεζαρία, κήπος, roof garden.
 • Πρόσβαση σε ομάδες Ιατρών, Φυσικοθεραπευτών και Ψυχολόγων

 • Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και έμπειρους φροντιστές που είναι διαθέσιμοι 24/7

 • Συνοδεία σε γεύματα και δραστηριότητες

 • Βοήθεια σε ατομικό επίπεδο φροντίδας (σίτιση, προσωπική υγιεινή κ.ά)

 • Τήρηση και επίβλεψη στην ιατροφαρμακευτική αγωγή

 • Διαχείριση της ακράτειας. Δωρεάν εξαιρετικής ποιότητας πάνες, υποσέντονα και αναλώσιμα υλικά HARTMANN, προσφέροντας σε αυτούς που μας εμπιστεύονται τη μέγιστη ποιότητα  φιλοξενίας!Hartmann Logo

 • Skyline
 • Nursing Station Elena Care Έλενα μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων
 • Living room Ελενα care
 • Σαλόνι
 • WC

Ανέσεις δωματίων:

Κλιματισμός, κρεβάτια ιατρικού τύπου, κομοδίνο, ντουλάπα, τηλεόραση, τηλέφωνο, προσωπικό σύστημα παρακολούθησης, καθαριότητα και προσωπική υγιεινή, καθαριστήριο ρούχων, υπενθύμιση φαρμάκων, πρόσβαση στο internet. 

Υπάρχει δυνατότητα για ανεξάρτητη διαμονή ( χωρίς φροντίδα ), χαμηλή προς μέτρια φροντίδα, μέτρια με υψηλή φροντίδα και εξειδικευμένη νοσηλεία .

Διαδικασίες

Η επιχείρησή μας διαθέτει εγκεκριμένες εταιρικές διαδικασίες και διαδικασίες ποιότητας και πιστοποιήσεις.

Διατροφή

Το διατροφικό πρόγραμμα επιτηρείται από ειδικούς διατροφολόγους και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ατόμου. Η σίτιση γίνεται απο προμηθευτές με πιστοποιήσεις ISO 14001:2004, HACCP system (ISO 22000:2005). Φροντίζουμε πάντα να τηρείται ένα πρόγραμμα βασισμένο στην μεσογειακή διατροφική πυραμίδα.

Ασφάλεια

Οι πενταόροφες εγκαταστάσεις μας έχουν υψηλά standards ασφάλειας, σύστημα ανίχνευσης και πυρόσβεσης, διαδικασίες εκκένωσης, κάμερες ασφάλειες, προσωπικό ασφάλειας, αυτόματο σύστημα ελέγχου θυρών, σύστημα παρακολούθησης περιθαλπόμενων (με κουμπί ειδοποίησης, με χαλί συναγερμού, με κάμερα, με ανθρώπινο δυναμικό) , 24ωρες βάρδιες προσωπικού.

Το ινστιτούτο Έλενα ξεκίνησε από επαγγελματίες με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ιατρικής και της υγείας. Ο οίκος ευγηρίας Έλενα έχει φιλόξενους και ζωηρούς χώρους όπου η ανεξαρτησία, η επιλογή, η αξιοπρέπεια και τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας εκτιμώνται πάνω απ' όλα.

Λεωφόρος Αμφιθέας 84
Παλαιό Φάληρο 17564
Αττική, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2182181683

© 2020 elenacare.gr. All rights reserved.

Created by angellight 2020 | web hosting vps domains