Κοινωνικοποίηση

Ανθρωποκεντρικές υβριδικές δραστηριότητες για όλους.  Ενεργή κοινότητα υποστήριξης.

Αναλόγως τις ανάγκες κάθε περιθαλπόμενου μπορεί να συμμετάσχει σε πολυάριθμες δραστηριότητες, ώστε να ενισχυθεί η κοινωνικότητα, συντροφικότητα , ζωτικότητα και ψυχολογία του. Το υποστηρικτικό περιβάλλον που δημιουργείται ενθαρρύνει τους κατοίκους να παραμείνουν ενεργοί, να κάνουν νέους φίλους, να καλλιεργούν ενδιαφέροντα και να μαθαίνουν νέες δεξιότητες. Η ομάδα ειδικών δραστηριοτήτων φροντίδας εγγυάται τουλάχιστον πέντε ή περισσότερες δραστηριότητες ανά εβδομάδα, είτε πρόκειται για διμιουργική απασχόληση είτε για ψυχαγογία .

  • Εορτασμοί ,εκδρομές, θεματικές βραδιές με παιχνίδια, κινησιολογικά παιχνίδια, ψυχολογικά παιχνίδια ( Παιχνίδια μνήμης, παιχνίδια με τεχνικές δεξιότητες, Δραματοθεραπεία , μουσικοθεραπεία κ.α.)
Κοινωνικοποίηση Ηλικιωμένων

Συνεργάτες

Το ινστιτούτο Έλενα ξεκίνησε από επαγγελματίες με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ιατρικής και της υγείας. Ο οίκος ευγηρίας Έλενα έχει φιλόξενους και ζωηρούς χώρους όπου η ανεξαρτησία, η επιλογή, η αξιοπρέπεια και τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας εκτιμώνται πάνω απ' όλα.

Λεωφόρος Αμφιθέας 84
Παλαιό Φάληρο 17564
Αττική, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2182181683

© 2020 elenacare.gr. All rights reserved.

Created by angellight 2020 | web hosting vps domains