Ποιοι είμαστε

Το ινστιτούτο Έλενα ξεκίνησε από επαγγελματίες με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ιατρικής και της υγείας. Ο οίκος ευγηρίας Έλενα έχει φιλόξενους και ζωηρούς χώρους όπου η ανεξαρτησία, η επιλογή, η αξιοπρέπεια και τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας εκτιμώνται πάνω απ 'όλα. Η διαμονή στις εγκαταστάσεις μας είναι μια προσωποποιημένη εμπειρία . Η φιλική και σωστά εκπαιδευμένοι άνθρωποι της ομάδας μας καλωσορίζουν κάθε νέο μέλος με σεβασμό , όπως θα έκαναν με την οικογένεια τους. Μέσα από την περιποίηση και μερικές πινελιές που θυμίζουν σπιτικό, προσφέρουμε μια ιδιαίτερη εμπειρία για κάθε έναν φιλοξενούμενο .

Στόχος μας είναι να προάγουμε την ποιότητα ζωής για τους ηλικιωμένους:

  • να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια. Κανένας δεν είναι ίδιος, όλοι έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία
  •  να καλλιεργήσουμε το πνεύμα , να δεχτούμε την διαφορετικότητα, να δίνουμε την δυνατότητά επιλογής, ενθαρρύνουμε την ανιδιοτέλεια, η οικογένεια είναι ευπρόσδεκτη .
Αγάπη στου Ηλικιωμένους

Το ινστιτούτο Έλενα ξεκίνησε από επαγγελματίες με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ιατρικής και της υγείας. Ο οίκος ευγηρίας Έλενα έχει φιλόξενους και ζωηρούς χώρους όπου η ανεξαρτησία, η επιλογή, η αξιοπρέπεια και τα υψηλότερα πρότυπα φροντίδας εκτιμώνται πάνω απ' όλα.

Λεωφόρος Αμφιθέας 84
Παλαιό Φάληρο 17564
Αττική, Ελλάδα
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 2182181683

© 2020 elenacare.gr. All rights reserved.

Created by angellight 2020 | web hosting vps domains